camping en bord de mer tarragone
Réservez votre séjour
Votre camping est ouvert du29/06/2022 au25/09/2022

Profiter de la nature

Profiter de la mer

Une pause bien être

Camping Espagne » Campingplatz in Spanje

Geniet van de omgeving van de campingplatz in Spanje in Costa Daurada

Costa Daurada is de ideale plek om het hele jaar door te genieten van het buitenleven met uitzonderlijk licht en klimaat. De stad Tarragona en het cisterciënzerklooster van Poblet, beide op de werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst, bieden een breed scala aan culturele en vrijetijdsactiviteiten.
In het centrum van Reus ligt het Gaudí-centrum, het beste interpretatiecentrum van Gaudí’s werk, met een model van het Güell-park dat u zeker niet onverschillig zal laten en u de geheimen en het leven van de beroemde Catalaanse architect Antoni Gaudí zal laten ontdekken.
Het werk van de architecten Domènech i Montaner en Jujol is in de straten van Reus en Tarragona gestippeld met gekleurd keramiek, smeedijzer in onmogelijke vormen en decoratieve motieven geïnspireerd door de natuur. Elk gebouw, elke gevel is een getrouwe afspiegeling van de Catalaanse modernistische beweging.

kamperen in spanje tarragona
Défilez horizontalement
amfitheater tarragona camping
camping salou rent stacaravan huren
verhuur stacaravan in Spanje

In andere disciplines zoals muziek of schilderkunst is de Costa Dorada de bakermat van kunstenaars en genieën zoals Pau Casals of Joan Miró, onder andere. Dompel je onder in dit avontuur vol kunst en cultuur en schrijf je eigen geschiedenis.

Van de kust tot het Montsantgebergte heeft de Costa Dorada beschermde natuurgebieden die unieke landschappen bieden, zoals de Ebro-delta, na de Camargue in de Franse Provence, het op één na belangrijkste wetland van de westelijke Middellandse Zee. Er zijn zoetwater- en brakwaterlagunes, grote duinen, grote baaien en uitgestrekte oeverbossen. De lagunes van La Tancada en L’Encanyisada, de zoutpannen van San Carles de la Ràpita, de riviereilanden zoals Buda, Alfacs Bay en de punten van Fangar en Banya vormen een zeer divers landschap, rijk aan kippenfauna en oevervegetatie.

Het is een prachtig gebied met rijstplantages en de kweek van oesters en mosselen in de natuurlijke omgeving van de benedenloop van de Ebro.
Om de magie van de Delta te begrijpen, kunt u een bezoek brengen aan de Delta MónNatura de l’Ebre, gelegen in de lagune van La Tancada, waar zout, traditionele visvangst en vogelobservatie de drie belangrijkste thema’s zijn van dit centrum, gespecialiseerd in het verspreiden van de biodiversiteit van de Delta.

verhuur stacaravan spanjehout
Ontdek de regio
Défilez horizontalement
Défilez horizontalement
Défilez horizontalement

©2024 Camping La Pineda de Salou par Geek Tonic - Politique de confidentialité