activités sportives camping tarragone
Ihr Campingplatz ist geöffnet von02/07/2024 unter22/09/2024

Genießen Sie die Vorteile von die Natur

Genießen Sie die Vorteile von das Meer

Eine Pause Wohlbefinden

Campingplatz Spanien » Campingplatz met animatie Spanje

Campingplatz met animatie in Tarragona

Wij bieden u een miniclub, een ruimte voor kinderen, ook voor de allerkleinsten, van 4 tot 12 jaar oud, waar ze veel activiteiten kunnen delen met nieuwe vrienden.

 

Een speciaal voor hen ontworpen ruimte voor het uitvoeren van handwerk, sportwedstrijden, spelletjes, workshops, feesten, interpretatiespelletjes, enz.
De activiteiten vinden plaats in de polyvalente zaal van 60 m2, gelegen aan de achterzijde van de campingplatz, uitgerust met stoelen, tafels, televisie, wifi, enz. Ook met een buitenruimte in het Eucalyptusgebied met picknicktafels beschut tegen de zon.

 

In het hoogseizoen hebben we gediplomeerde instructeurs, die voor de kinderen zorgen om de ouders een paar uur ontspanning en rust te bieden.

 

Raadpleeg het activiteitenprogramma bij de receptie van de campingplatz. De uitvoering van de geprogrammeerde activiteiten of de assistentie van onze instructeurs is onderworpen aan een minimum aantal deelnemers.

 

De speeltuin is een van de faciliteiten gerenoveerd vorig jaar, zijn houten en roestvrij stalen games die hutten in het bos te simuleren, met schommels, glijbaan, klimmuur en trampoline.

 

Om te spelen en te zwemmen in de zee, La Pineda strand is een wonder voor kinderen om breed, fijn zand, warm water, zachte helling en gunstig voor de gezondheid van de luchtwegen.

camping met animatie in Tarragona
Horizontal blättern
Camping tarragona met watersportactiviteiten
tarragona camping met biljarttafel
Camping tarragona met tafelvoetbal

Campingplatz met sportactiviteiten in Spanje

Wij hebben verschillende sportfaciliteiten, zodat u tijdens uw vakantie in vorm kunt blijven, en voor uw vrije tijd!

Wij bieden een multisportterrein met 420 m2 kunstgras voor de beoefening van voetbal, verschillende balspelen, die u in vorm kunnen houden tijdens uw vakantie. Er is ook een ruimte om volleybal en jeu de boules te spelen.

In de maanden juli en augustus organiseert ons team van animatoren sportwedstrijden en spelletjes, mis het niet!

Op 50 meter vindt u een golfcomplex, een paradijs voor een golfer met 170 hectare, 45 holes, het meest recente in Spanje. Elk van deze groen is een andere ervaring voor de speler. Niet alleen vanwege de uitdaging die ze vormen, maar ook vanwege het ontwerp: de 9-holes ruïne ligt tussen de archeologische ruïnes en vanaf de 18-holes van de groene heuvels kunt u de groeven, de dennenbossen en de zee zien. In het groen van het meer liggen de 18 holes rond de Sequia Major wetlands, beschreven als een natuurgebied, het is de meest technische van de drie banen en een echte uitdaging voor elke golfer.

sportieve activiteiten camping spanjehout

Vanaf de campingplatz kunt u ook genieten van het fietspad van Vila-seca – La Pineda – Cap Salou – naar Cambrils, langs de kust.

Om te wandelen raden wij u de route aan van de vuurtoren van Salou en het ronde pad dat langs de zee loopt bij Cap Salou, op slechts 3 km van de campingplatz. De zeebries streelt ons als we de 300 meter lange weg oversteken die de vuurtoren van Salou omringt. Het pad stelt de bezoeker in staat om praktisch aan het water te komen en te genieten van een natuurlijke omgeving van grote schoonheid, beschut tegen de ruige kustlijn, weg van het lawaai van de hoofdstad van de Costa Daurada.

Aktivitäten in der Nähe des Campingplatzes

De in april 1858 ingehuldigd in april 1858, de vuurtoren heeft een rode centrale toren die nog steeds verlicht de Golf van San Jordi aan de Costa Daurada dag na dag. Het had een wit licht dat gevoed werd door olijfolie, wat vanaf 14 mijl afstand te zien was. De restauratie van het terrein werd uitgevoerd met het grootste respect voor de natuurlijke omgeving. U kunt inheemse planten zoals asperges, witte dennen, zeelelies, agave of cerrillo zien en genieten van de ongeveer 20 zeevogels die de site bezoeken.

Vele watersporten kunnen worden beoefend en er is een gevarieerd aanbod van meer dan 30 sportactiviteiten, via het Costa Daurada Water Resort, van catamarantochten of cruises tot zeilen, windsurfen, duiken, kajakken, duiken, kanoën, kitesurfen, vissen en waterskicursussen.

watersport camping spanjehout
Horizontal blättern
camping zwembad met dragon entertainment
waterglijbaan waterpark camping tarragona
zwembad voor kinderen camping tarragona
Ontdek de campingplatz
Horizontal blättern
Horizontal blättern

©2024 Campingplatz La Pineda de Salou durch Geek Tonic - Politique de confidentialité